Joo, elikkä viimesimmät päivitykset ei ole oikein onnistuneet. Jos vaikka nyt saataisiin pitkästäaikaa muokattua tätä meidän upeaa blogia!

Aikaisemmissa kirjoituksissa on ollut PIENIÄ virheitä. Meitä on siis KUUSI, eikä viisi. (ei osata laskea, vaikka molemmilla matematiikka kiitettävä....) meitä on kolme 17 vuotiasta, yksi 18 ja kaksi 21 vuotiaita. Viikonloppuisin siis yleensä vietämme aikaa keskenämme, juttelemme ja pidämme hauskaa ;) Nyt laitamme jokaisesta ihanaisesta kuvat, ja jotain pientä kivaa kerromme :). Ja ystäväisemme, älkää loukkaantuko näistä kuvista!

Ensimmäisenä ihana italiatyttömme Unelma-Sirpa-Leena.

 

Unelma on meidän pikku Italia tyttö, jossa hän on nyt vielä heinäkuuhun asti ainakin. Tuo kuvakin on otettu sieltä, ja meillä kaikilla on niiiiiiiin ikävä sitä! Unelma on joukon hulluttelija, joka keksii ihmeellisiä ideoita. Unelmasta jos pitäisi kertoa jotain mistä hän tykkää, niin se on helppo sanoa: miehistä. Ulkomaalaisista semmoisista, komeista ja tulisista! Ja tottakai kaikki miehet myös tykkäävät hänestä!

Sitten Arja-Ursula

Arja on meidän pikku suloisuus, pieni ja sievä kiharapää! Arja on myös saanut lempinimen Banaani, ei kyllä juuri tule mieleen mistä kummasta se tulee. Mutta Arja on meidän pieni järjen haiven, hän ajattelee aina ensin ennenkuin toteuttaa! Ja nyt juuri kyllä tuli hassu muisto mieleen meidän pikku banaanista joka siis unohti festarimatkalla lippunsa kotiin, ja olimme jo melkein perillä. Onneksi sai sen kuitenkin! :)

Seuraavaksi Reija-Leena

Ja kuten jo kuvasta näkee, Reija on meidän pikku sekopää hulluttelija! Hän on aina ihan kännissä, hän saa aivan NAURETTAVIA ideoita, ja myös halutessaan toteuttaa ne. Reija on joukon blondein, ja myös kovaäänisin. Reija tykkää viikonloppuisin bilettää, bilettää ja bilettää. Ja jos Reija haluaa huomiota, hän myös saa sen keinolla millä hyvänsä!

Orvokki-Tuulikki

Orvokki on ehkä eniten meistä muuttunut vuosien varrella. Orvokista on tullut rauhallisempi, ja hän on oikea työnarkomaani! Hän tekee paljon paljon töitä, ja sitten vapaaviikonloppuinaan palkitsee itsensä juhlimalla ja näkemällä meitä ihanuuksia! Orvokki on myös vastuullinen, mutta jos on kahdestaan Reijan kanssa liikenteessä, niin silloin hänestä tulee hullu! Seura tekee kaltaisekseen?

Sitten me kaksi

Mitähän sitä keksisi tähän...... Ei kai mitään.

Lopuksi vielä haluamme pistää piristykseksi Reijan ihanasta Rico koirasta kuvan! Rico on hullu ja sekopää koira. Hän tykkää näykkiä, nylkyttää ja hyökkäillä kaiken liikkuvan kimppuun. Loppuillasta hän yleensä rauhoittuu!

Terveisin B-M & V-S